Bietes tagad tiek vārītas maisiņā. Un kāpēc es par šo metodi nezināju agrāk – 25 minūtes un gatavas

Bietes ir izcils dārzenis, bet problēma ir tā, ka to gatavošana prasa tik ilgu laiku, ka katru reizi, kad sāc domāt – vai man to vispār vajag.

Visgaršīgākās, manuprāt, ir ceptas bietes. Bet pāris biešu labad gandrīz stundu darbināt elektrisko cepeškrāsni ir pilnīgi izšķērdīga izklaide.

Vāra uz gāzes plītiņas- tas aizņem 2 stundas.

Bet tagad manā rīcībā ir jauna metode.

Es to pārbaudīju personīgi. Pirmo reizi šaubījos, vai tas vispār ir iespējams. Bet, tas tiešām strādā!

Tātad, mums ir nepieciešams plastmasas maisiņš bez caurumiem, liels kastrolis un plīts.

Bietes labi nomazgā. Sagriež 4 daļās.  Ja bietes ir ļoti lielas, varat izmantot 6, ja tās ir mazas, varat tās pārgriezt uz pusēm.

Ielieciet maisiņā un pievienojiet tējkaroti granulētā cukura. Tas ir nepieciešams, lai bietes vārīšanas laikā nezaudētu savu skaisto bordo krāsu. Un acīmredzot tas ir cukurs, kas kaut kā paātrina procesu. Vispār tas ir svarīgi, vajag cukuru!

Izspiediet gaisu no maisa. Jums tas tiešām ir jādara ļoti labi, pretējā gadījumā jūsu maisiņš peldēs katlā, kas var pasliktināt gala rezultātu.

Visi kravas automobiļu vadītāju signāli uz šosejas, kas jāievēro vieglo automobiļu vadītājiem

Cieši sasienam maisiņu un ievietojam katlā. Un no tējkannas ielej verdošu ūdeni. Vai auksts – tad gatavošanas laiks palielināsies līdz ūdens vārīšanās brīdim.

Kā pagatavot klasiskos pelmeņus: vienkārša un garšīga recepte visai ģimenei

Iestatiet taimeri uz 25 minūtēm. Bet ja lielāki gabali, tad ilgāk jāvāra.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Leave a Comment